Брошури   Информация   Количка ( 0 ) 
 

ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКА

Безплатна доставка месец Юли

3D Планиране

СТАНЕТЕ САМИ ДИЗАЙНЕРИ НА ВАШАТА МЕЧТАНА КУХНЯ С 3D ДИЗАЙНЕРА

3D дизайнера представлява програма и инструменти за 3D планиране, с които може да проектирате Вашето ново кухненско обзавеждане, което да отговаря на индивудалните Ви изисквания и потребности. Програмата предлага възможност за самостоятелно подреждане и разместване на кухненските модули на две от системите за планиране за кухня, които предлага МОНДО Мебели: система за кухня БОН АПЕТИ и система за кухня ДЕЛИЦИЯ. 
Всяка една от тях предлага различни модули, които може да съчетаете съобразно особеностите на мястото или помещението, с което разполагате.

ПРОЕКТИРАЙТЕ САМИ Вашата нова КУХНЯ БОН АПЕТИ или ДЕЛИЦИЯ!

Въведете размерите на помещението, изберете желаните модули, цветове и плотове, и посредством "кликване" и "влачене", ги поставете в полето за планиране. Може да видите направения от Вас проект и в 3-D изглед.

Забележка: Времето за зареждане на програмата за проектиране зависи от скоростта на Вашия интернет. Моля, изчакайте необходимото време за зареждане на програмата.
 

Изтегли безплатен Java Software

За да може да работите с програмата за планиране Ви е необходим Java Software. Ако нямате такъв, може да изтеглите Java Software от тук >>

 

Указания за запис на готовия проект в PDF формат и разпечатване:

  

  От менюто Печат, избирате Печат на настоящия поглед.

Отваря се нов прозорец:

Натискате бутона Save за да запишете готовия проект. Ако искате направо да го разпечатате, натискате бутона Print. Задайте име на проекта, укажете къде да бъде записан на Вашия компютър и натиснете Запиши. Проектът ще бъде записан в PDF формат. Можете да разгледате проекта използвайки програмата Adobe Reader, както и да го разпечатате или да ни го изпратите на office@mondomebeli.com

 

 Дори и да не сте решили още дали ще купувате кухня, това е един интересен начин да прекарете забавно свободното си време.

Ако се затруднявате сами да изберете или проектирате Вашата кухня, изпратете ни схема или чертеж на Вашето помещение на office@mondomebeli.com или посетете някой от магазините МОНДО. Ние ще Ви изготвим БЕЗПЛАТНО предварителен проект, който ще изпратим на посочен от Вас e-mail адрес до няколко дни. Това е една невероятна възможност да видите как ще изглежда Вашата желана кухня.

ТОЛКОВА Е ЛЕСНО!

 След като е готов проекта на Вашата нова кухня, можете да го разпечатате, да го запишете на компютъра си или да ни го изпратите на office@mondomebeli.com